Om Os

Alle feriehuse kan bygges efter dit/jeres ønske

Vi bygger i Nordsjælland og på solskinsøen Bornholm

Skanlux Sommerhuse
Skanlux Sommerhuse | Type Aqua

Skanlux Sommerhuse

EKSTRA NYHED - vi sælger nu også Skanlux Sommerhuse i Nordsjælland og på Bornholm !

Sommerhusene er alle i luksusklassen med specielt Type Aqua, som et stort eksklusivt kvalitetssommerhus med indendørs pool - et sommerhus for den kræsne køber.

Se mere om Skanlux her...


Fjordblink Feriehuse
Fjordblink Feriehuse | Vinkelhus Type 118V

Fjordblink Feriehuse

Alle huse er arkitekttegnede, bygget med kvalitetsmaterialer og i en meget høj håndværksmæssig standard.
Vor arkitekt tegner også gerne et helt individudelt feriehus til dig/jer eller tilpasser vore typer i størrelse og indretning til dine/jeres ønsker.

Bornholm

Generelt

Helstøbt helårsisoleret fundament ellers er der fortrinsvis anvendt trækonstruktioner, men med murede vægge med fliser i alle vådzoner og trægulv eller klinker i entré og køkken og naturligvis gulvvarme i badeværelser.

Isolering

Fjordblink feriehuset er isoleret til helårsbrug (isolering opgradering til kommende BR15 standard mod merpris), med termoruder og er udstyret med f.eks. Spa-boblebad, Solarium, Sauna.

Farve/indretning

Fjordblink feriehuset leveres med køkken i fabrikat HTH og hårde hvidevarer i højeste kvalitet jf. materialebeskrivelse og med udvendig beklædning af huset efter dit/jeres ønske.

Komplet udstyrs- og møbelpakke og køkkenpakke

Der kan købes en atraktiv udstyrs- og møbelpakke, f.eks. med kvalitetsmøbler i læder, som er robuste og kan tåle udlejning og køkkenpakke.
Fra møbelpakken kan særlig nævnes:
Havemøbler, alt i service og køkkeninventar af høj kvalitet såsom Eva Trio Gryder mm. - så feriehuset er klar til brug når det afleveres nøglefærdig
Det er selvfølgelig muligt at ændre på inventar og møbler efter aftale.

• Se Stor Møbelpakke til Fjordblink Feriehuse
• Se Lille Møbelpakke til Fjordblink Feriehuse
• Se Køkkenpakke til Fjordblink Feriehuse

Finansiering

Typisk 20 årigt Nykredit kreditforeningslån / 60 % - med udbetaling efter aftale og restfinanciering 2´ prioritet som f.eks. 20 årigt 5,25 % pantebrev efter aftale.
Afregningskurs på pantebrev fastfryses på tidspunkt for underskrift af købsaftalen - så der er ingen kursrisiko for dig/jer - selvom huset først leveres til indflytning f.eks. 6 måneder senere.
Bemærk: der er også mulighed for at optage kreditforeningslånet helt eller delvis som rentetilpasningslån: 1 - 3 år - eller tilsvarende som EURO-lån til lav rente.

Arkitekt og Tegnestue

Tegnestuen Tårnet
Tegnestuen Tårnet
Arkitekter MMA, MDD
Skøjtevej 19 - 2770 Kastrup
TLF 32 52 95 19 - FAX 32 52 94 19
E-mail gj@tegnestuen-taarnet.dk


fournais tegnestue aps
fournais´ tegnestue aps, arkitekter mma
Sættedammen 19 - 3400 Hillerød
Firmaet er en dansk tegnestue oprettet i 1961 af Peter Fournais og Ole Brandstrup Jensen og havde 15 medarbejdere. I dag drives tegnestuen af Peter Fournais med en byplanarkitekt tilknyttet.

• Referenceliste...

Sikring af Køber

Både udbetaling og senere restkøbesum deponeres og handelen berigtiges af anerkendt advokat.

BYG-Garanti

Garanti

5 år´s BYG-Garanti.

Ifølge BYG´s Garantiordning - for byggeriet.

Klik foto og læs mere !

Bygmester - Bornholm

Nordbornholms Byggeforretning aps., som ejes af den bornholmske murermester Kim Christiansen, Allinge, bygger dit/jeres feriehus.
Firmaet der er medlem af BYG´s Garantiordning er en del af RØ-Holding aps., Cvr. nr 25043308 der har en egenkapital på godt 80 mio. kr. - og er vokset støt gennem de seneste 20 år.

Holster Odde

Her kan dit/jeres drømmehus bygges på en af de få ubebyggede grunde på Bornholm, Nordbornholms Byggeforretning endnu kan tilbyde i Holster Odde, Dueodde eller i området fra Dueodde op til Balka strand ved Snogebæk.

Udlejning

Fjordblink feriehus kan udlejes gennem Danmarks største feriehusudlejningsbureau der tilbyder dig/jer en solid lejeindtægt - med skattemæssigt fradrag på 20.000 kr. - og derefter kun 40 % skat af resten af lejeindtægten.

Solid opsparing

Fjordblink feriehus - forudsat beliggende på Sydbornholm ved Danmarks bedste badestrand har udfra ovenstående netop det store potentiale til at skabe en fornuftig indtjening via lejeindtægt, som samtidig giver dig/jer mulighed for en sikker opsparing og for ferie i eget luksusferiehus i et af de smukkeste områder på Bornholm.

Helårsbolig

Vær også opmærksom på, at du/I efter at være fyldt 60 år efter at have ejet sit feriehus i mere end 8 år - som pensionist eller efterlønsmodtager - har ret til at bo i sit sommerhus hele året rundt.

3 timer

2 store hurtigfærger (Katamaran) fra Ystad til Rønne - og Øresundsbroen mellem Danmark og Sverige sikrer en tur til Bornholm på 2½ time fra København.

Ved en Bornholmerbizz - tilmeld den bizz I har i forvejen til Bornholmstrafikken - betaler man for Bil + 5 passagerer:

• Se alle priser og betingelser 2017

Det tager med Bil eller IC3 Tog eller Bornholmerbussen kun ca. 2½ - 3 timer fra København til De er på Bornholm.

Det har udenfor al tvivl en positiv indvirkning på ejendomspriserne på Bornholm.

Derfor er det attraktivt og økonomisk fornuftigt, netop på nuværende tidspunkt, at købe et kvalitetsferiehus med topbeliggenhed på Bornholm til eget brug og samtidig som en fornuftig (pensions) opsparing.

Mægler

Fjordmægleren
Fjordmægleren Jesper Struckmann
Reg. ejendomsmægler, valuar & indehaver, MEL
Ved Gadekæret 11, Bygn. I, Slagslunde
3660 Stenløse
TLF 46 78 89 00 - E-mail post@fjordmaegleren.dk


Alternativ Energi

DVI energi
DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S
• Jordvarme
• Luft/vand-varmepumper