Skanlux Sommerhuse

Skanlux luksussommerhuse og investeringshuse

Gennemførte luksussommerhuse 70 - 308 m2

Skanlux Sommerhuse
Skanlux Sommerhuse | Luksussommerhuse

Skanlux luksussommerhuse

Skanlux Sommerhus Classic
Classic - klassisk, skandinavisk og charmerende

Classic giver dig mulighed for at bygge et ønskesommerhus i klassisk stil. Et hyggeligt træhus med sadeltag og loft til kip i alle rum. Store panoramavinduer i gavlen, som sikrer et flot lysindfald. Mens den indvendige træbeklædning i opholdsrum og værelser skaber en hyggelig sommerhusstemning, der kombineres med en moderne og praktisk rumfordeling.

Fotogalleri Classic sommerhus - klik her...

Plantegninger Classic sommerhus - klik her...

Skanlux Sommerhus Trend
Trend - moderne, minimalistisk og stilren

Trend er skabt med omhu og omtanke til den moderne familie. Her forenes form og funktion i en moderne og tidløs arkitektur. De store åbne vinduespartier, unikke kipløsninger og hvide fibergipsvægge skaber et spændende og imødekommende indendørsmiljø. Mens de luksuriøse standardløsninger, som arkitekt tagrender, Unidrain og væghængte toiletter komplimenterer den minimalistiske arkitektur.

Fotogalleri Trend sommerhus - klik her...

Plantegninger Trend sommerhus - klik her...

Medbyg

Med Skanlux Medbyg vælger du at klare den indvendige del af byggeriet selv. Skanlux leverer materialerne til træbeklædning, køkken, bad, garderobe og hvidevarer. Du står selv for vvs, el og fliseentreprisen.

Fri arkitektur

Fri arkitektur er til dig, der har nogle ønsker eller ideer, som ikke kan opfyldes ved at tilrette et Classic sommerhus. Her skaber du selv dit unikke sommerhus i tæt samarbejde med Skanlux arkitekterne.

Skanlux Luksussommerhus Aqua
Aqua - Investeringskoncept - luksussommerhus med indvendig pool

Vi tilbyder vi et afprøvet investeringskoncept, hvor objektet er det gennemførte luksussommerhus Aqua. Konceptet giver et reelt driftsoverskud hvert år og en skattefri opsparing på op til fire mio. kr. over 10 år, hvilket gør Aqua luksussommerhus til er en god og sikker investering.

Et Aqua luksussommerhus spænder fra 180 - 308 m2 og rummer op til 24 personer. Alle huse er indrettet med swimmingpool, sauna og stort vedludstyret aktivitetsrum, som sikre at dit Aqua sommerhus bliver lejet ud. Hele året.
Husene er beklædt med svensk rødgran og byggestilen er det klassiske sommerhus med sadeltag, hvor de fantastiske panoramavinduer i gavlen åbner huset op mod terrassen og haven.
Karakteristisk for sommerhusene er den hyggelige hems. Lofthøjden udnyttes maksimalt og det giver mulighed for ekstra sovepladser, samtidigt med at børnene elsker at lege oppe under loftet.
Husene er yderst rummelige og bygget op omkring to eller flere soveafdelinger med hver deres badeværelse. Og du og dine lejere kan have en ligeså god ferie i januar som i august, fordi husene er helårsisoleret.

Fotogalleri Aqua luksussommerhus - klik her...

Plantegninger Aqua luksussommerhus - klik her...